• Evenemang idag
19-9
Okt-Nov 2019
Hebeteatern Trollhättan

9 to 5 Musikalen – Teater Endorfin

Höstens stora musikal i Trollhättan. Teater Endorfin är tillbaks med en av de största produktionerna i deras 12-åriga historia. Med en ensemble på 20 skådespelare, 11-mannaband och en kör så lovar de fylla Hebeteatern med en stor show.
Broadwaymusikalen 9 to 5 baseras på blockbusterfilmen från 1980 där även Dolly Parton blev Oscarsnominerad för bästa sång med hitlåten 9 to 5.

Vi tas ungefär 30 år tillbaka i tiden när det fanns en rad sekreterare på alla kontor som skrev maskin och använde tippex och man inte skulle ha kort på skrivborden utan det skulle vara en effektiv miljö. Violet är chef för sekreterarna men hon hålls hela tiden tillbaka av VD:n som inte vill befordra henne trots att hon har kompetensen och erfarenheten. Judy tvingas börja jobba efter att blivit lämnad av sin man för en ung tjej och hon blir upplärd av Violet.

Doralee är tjejen från landet som gillar piffa sig men under ytan så är hon en tjej med huvudet på skaft. Hon är inte populär bland sina kvinnliga kollegor förrän en dag när dessa tre tröttnar på VD:n och bestämmer sig för att förändra på saker.

Häng med på en osannolik historia om ett kontor där chefen allt för länge har kört med sina kvinnliga anställda. Vad sker när bägaren rinner över?

Föreställningens längd: Ca 2 timmar 15 minuter
Föreställningar: 19/10, 1/11, 2/11, 8/11 Kl. 19.30 samt 9/11 Kl. 15.00
www.teaterendorfin.se

I siffror

369 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari