• Evenemang idag
21-22
Sep 2019
Trollhättan

Älvkultur

För sjuttonde året öppnar konstnärer och konsthantverkare sina ateljéer och verkstäder i Göta Älvdalen under lördagen den 21 och söndagen den 22 september kl 11-18. Under helgen kan du se olika konstnärer och konsthantverkare som visar bland annat måleri, keramik, silversmide och metallslöjd.

Samlingsutställning
I Handkrafts galleri på Magasinsgatan 1 i Trollhättan visas verk av samtliga konstnärer och konsthantverkare. Här finns kartor så du kan planera din Älvkultur. Öppet båda dagarna kl 10-18. Vernissage fredagen den 20 september kl 19.00. Välkomna!

Konstlotteri
Älvkultur har ett lotteri med vinster av tio av årets deltagare i Älvkultur. Vinsterna kan ses i Handkrafts butik. Lotter kan köpas på samlingsutställningen och hos varje deltagare. Vinstvärdet är 20 000 kr och dragningen sker i början av december. Vinnarna blir uppringda. Vinstlistan kommer att finnas på Handkrafts hemsida.

I siffror

963 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari