• Evenemang idag
1-4
Jul-Aug 2019
Åkers Gård Trollhättan

Sommarlovskul på Åkers Gård

I det vackra slussområdet i Trollhättan ligger Åkers gård. Där erbjuder Innovatum Science Center sommarlovsaktiviteter för barn, unga och familjer. Varför inte så ett frö som sedan blir en kul planta, konstruera din egen båt och slussa den i vår minikanal, eller leka lekar som varit populära i flera generationer?

På Åkers gård kommer du att kunna gå på upptäcktsfärd i det vackra närområdet. Prova på att tälja, delta i vattenlek och utmana familj och vänner i olika lekar.

Vi har också plockat fram styltor, kubb och krocket för er som vill spela lite på det gröna gräset under sommarsolen. Tips: tag gärna med er något gott att äta och dricka och ha en liten picknick i äppelträdens skugga.

Tillsammans med våra guider får du uppleva nutid och dåtid på Åkers gård. Det ges även möjlighet att titta på kaniner och skapa trädgårdskonst som vi tillsammans dekorerar trädgården med.

Ta med hela familjen och kom och upplev våra spännande aktiviteter som alla är gratis och för ALLA!

Öppet 1/7 – 4/8, kl. 10.00 – 16.00

I siffror

410 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli