• Evenemang idag
Fredag
12
April 2019
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Trollhättans Idrottsgala

Älskar du sport och brinner för Trollhättans idrottsliv? Välkommen till en festlig kväll där vi uppmärksammar Trollhättans duktiga ledare, idrottare och föreningar. Under galan får vi också lyssna till kända idrottsprofiler och en rad prisutdelare vars framträdanden brukar locka till både skratt och eftertänksamhet.

Galaprogram Kvällen börjar klockan 18 med mingel i Kulturbaren där du kan köpa dryck. Klockan 19 sätter vi oss till bords i Apollon med god mat och ett program laddat med prisutdelningar och musikunderhållning med Jonas Torrestad och Emelie Axelsson med band.

Vi är glada att presentera en rad intressanta gäster och prisutdelare. Bland dem tidigare elitsimmerskan Emma Igelström med flera VM- och EM-guld på meritlistan, Agne Bergvall, tidigare tränare för Carolina Klüft och systrarna Kallur, och Björn Johansson, OS-bronsmedaljör på cykel, och flera lokala idrottsprofiler.


Mer info: www.trollhattan.se/idrottsgalan

I siffror

490 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari