• Evenemang idag
Torsdag
25
Oktober 2018
Arena Älvhögsborg Trollhättan

Allt Började När Jag Lyfte På Röva

Komikern Therese McDonalds jubileumsföreläsning "Allt Började När Jag Lyfte På Röva".

Med jubileumsföreläsningen “Allt börjar med att du lyfter på röva” vill komikern Therese McDonald gräva sig ner till de djupast växande rötterna och ge tillbaka till alla som stöttat henne på hennes resa som knappt har börjat, och denna afton finns något för alla, oavsett vem du är. Hon kan nämligen få den torraste av de torra att dra på smilbanden med sin igenkänningshumor!

Framförallt handlar ”föreläsningen/showen/föreställningen” om att drömma gränslöst i en grå småstad, sätta mål och att misslyckas med de samma, falla på målsnöret och resa sig igen mer motiverad än någonsin. Lyckan i att vara annorlunda och att gång efter annan våga stoppa tån utanför den ultimata komfortzonen. Vad händer när du följer ditt hjärta som är fyllt av lust och tankar som aldrig slutar snurra? Och vad får man offra för att göra exakt allt detta? Men FRÄMST handlar den kvällen om att gång på gång ALDRIG ge upp.

Som en extra BONUS är det 100% KLYSCHAFRITT!


Biljetter finns att köpa på Billetto.se, Arena Älvhögsborg Strandgatan och Arena Älvhögsborg Innovatum.

I siffror

783 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli