• Evenemang idag
Lördag
29
September 2018
Folkets Park Trollhättan

Höstdans

Fall In Line bjuder in er alla till vår höstdans i mysiga Parkhallen i Trollhättan. Vi dansar till önskelista och önskningar på plats. Stefan "Bisse" Persson sköter musiken under kvällen. Skicka dina ÖNSKEDANSER till sp-akeri@telia.com senast 10/9.

Eva Olofsson från Line Up 4 Dance i Göteborg kommer och lär oss en ny dans eller två!

Pris 200 :- för icke medlem. Medlemmar i Fall In Line går in gratis. Klicka gärna i att du kommer här på Facebook men det gäller inte som anmälan till höstdansen. Vi ser gärna att du anmäler dig till Annica eftersom vi behöver veta om vi blir tillräckligt många, gäller Fall in line-medlemmar också. Vi måste annars avboka Parkhallen två veckor innan.

Anmäl dig senast 10/9. Betala till vårt BG 817-0425 eller i dörren när du kommer. Anmälan dig till Annica Jarske på mailadress: harri.jarske@telia.com.
Bankgironummer: 817-0425

Det går bra att ta med sig egen matsäck om man vill. Vi gör en gemensam beställning på pizza under kvällen som Fall in line hämtar. Betalar gör ni vid beställningen och det är kontanta pengar som gäller här också.

Parkerar gör ni innanför grindarna till Folkets Park så kör bara förbi parkeringen utanför.

Dansskor.se kommer att finnas på plats under höstdansen så passa på att handla dig ett par nya skor under kvällen. Fall in lines medlemmar har 10% rabatt.

Mer information kommer fortlöpande att publiceras på vår hemsida: www.fallinline.se

Hjärtligt välkommen till en rolig dag med massor av dans!

I siffror

1374 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli