• Evenemang idag
Lördag
25
Augusti 2018
Fallområdet Trollhättan

Alliansloppet

Världens största lopp på rullskidor är tillbaka 25 augusti! Körs på tre distanser: 16, 32 samt 48 kilometer. Loppet är en del av den svenska rullskidscupen och är seedningsgrundande för Vasaloppet. Sedan 2016 ingår Alliansloppet i en ny sommartour tillsammans med de två norska loppen Blinkfestivalen och Olaf Skogslunds Minneløp. Alliansloppet ingår även i Euroloppet - och det som enda rullskidslopp.

Loppet som är öppet för både elit och motionär körs i klassisk stil. Sedan starten 2007 har flera av världens främsta längdskidåkare deltagit i loppet.

Alliansloppet blir i år större än någonsin tidigare i och med Alliansloppet Action Week. Under veckan arrangeras förutom det klassiska Alliansloppet även GKN-loppet, Integra Sprint Race, Sting Hill Race, Alliansloppet MTB, Klassjoggen, Barnloppet, OCAB-loppet och Trollhättan City Trail samt Nations Challenge.

Läs mer om Alliansloppet Action Week här.

I siffror

849 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari