Lördag
3
Mars 2018
N3 Trollhättan Trollhättan

Sator & Asta Kask

SATOR
2017 firar Sator 30 år som band. "31 years of being SATOR" kommer att bli en fullspäckad greatest-hits-kavalkad – med tungt fokus på den stora massans platta Headquake, kryddat med det bästa från Stock Rocker nuts!, Slammer! och alla de senare plattorna och som om inte det vore nog, en handfull klassiska hit-covers bandet inte spelar så ofta nuförtiden.


ASTA KASK
Asta Kask har lyckats med det som väldigt få band från den första svenska punkvågen lyckats med: Att bevara sin publik och samtidigt fortsätta nästla sig in i nya unga punkhjärtan. 2018 är det 40 år sedan bandet grundades och det firas med turné och spelning N3 stagebox i Trollhättan 3 mars!

Asta Kask satsar knappast på att vinna pris som ”årets nykomling” och 2018 kommer att vara året då Asta Kask som vanligt spelar som om det är det sista de gör - och det är inte värt att missa!

Åldersgräns: 18 år.
Insläpp: kl. 19.00
På scen: kl. 20.00
Biljettpris: 250 kr + serviceavgift
Arrangör: Kultur och fritid, Trollhättans Stad

I siffror

117 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1287 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sator & Asta Kask, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli