11-13
Aug 2018
Etage Shopping - Överby Trollhättan

Veteranträffen

Vi vet att staden fylls av gamla bilar och raggarbilar under cruisingen i Trollhättan och runt om, men hur vore det om ni fick rastat bilen någon mer gång innan säsongen är slut? :) Kom och häng med oss!

Välkomna till en ordnad bilträff på Överby! Denna gången har vi temat VETERAN. Har du en gammal bil som du gärna vill visa upp? Eller kanske bara njuter av att bli kastad bakåt i tiden? Kom och häng med likasinnade och njut av härlig stämning och musik.

- 80, 70, 60, 50-tals bilar och äldre parkerar centralt. Resten håller sig i utkanterna i den mån det går :)

På plats kommer vi att sälja riktiga Amerikanska Hotdogs (Om vädret tillåter)

PLANERING:
- 18.00 bilträffen startar
- 21.00 Cruising avgår från Överbyområdet mot centrum via Vänersborgsvägen (ej Stallbacka), Efter en lång och fin karavan avslutar vi som vanligt på Folkets park i Trollhättan.

Bilträffens exakta plats bestäms dagen innan träffen men det blir med all säkerhet på Överby-området. Vid dåligt väder så skjuter vi fram träffen en vecka.

Hjälp oss att bjuda in folk nu till detta evenemang. Bjud in alla ni känner och njut av en helkväll med massa veteranbilar, goa människor, go musik och mycket motorljud!
BJUD IN / DELA / TAGGA
Gratis för alla bilar och besökare

I siffror

91 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1684 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Etage Shopping - Överby). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Veteranträffen, Etage Shopping - Överby

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli