Torsdag
16
Mars 2017
Trollhättans Stadsbibliotek Trollhättan

I huvudet på din katt

I HUVUDET PÅ DIN KATT!
Susanne Hellman Holmström, känd från SVT:s Go´Kväll som kattbeetenderådgivare kommer till Huvudbiblioteket med sin föreläsning “I huvudet på din katt”!
När två arter, som människa och katt, ska leva tillsammans kan det uppstå missförstånd. Även om du menar väl kan det bli helt tokigt i kattens ögon. Kom och lyssna på hur man blir den perfekta kattägaren! Du kommer att få lära dig vad katten menar med sitt kroppsspråk, och om hur andra kattägare har ställt till det för sig och sin katt. För du har väl koll på hur man slänger en slängkyss till en katt och vad katten menar när den krokar sin svans till dig?

Antalet platser är begränsade, så anmäl dig i god tid! Detta gör du till Studiefrämjandet på telefon 0520-420030, via mail till norra.alvsborg@studieframjandet.se eller i anmälningsformuläret på www.studieframjandet.se/stu

Pris: 150 kronor

Arr: Studiefrämjandet
Plats: Scenrummet, Huvudbiblioteket

http://www.studieframjandet.se/Kurs/trollh%C3%A4ttan/I-huvudet-p%C3%A5-din-katt/588741/

I siffror

1090 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I huvudet på din katt, Trollhättans Stadsbibliotek

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli