Tisdag
31
Januari 2017
Trollhättans Stadsbibliotek Trollhättan

Författarkväll med Björn Ranelid, Anna Axfors & The Wife

Välkomna på Forum för Poesi och Prosa med Björn Ranelid, Anna Axfors och The Wife!

Björn Ranelid är författare, estradör och en uppmärksammad kulturpersonlighet. Han har sedan debuten 1983 bland annat gett ut ett trettiotal böcker, mottagit Augustpriset för romanen Synden och gjort tusentals framträdanden som talare och publik person. 2016 kom hans senaste roman Överbefälhavarens hemlighet.

Anna Axfors är poet och författare och debuterade som romanförfattare hösten 2016 med romanen Kärleksbrevet. Innan den gav hon också ut diktsamlingen Veckan innan – Från Åhléns till döden (2015). Tillsammans med poeten Elis Burrau driver hon bloggen ”Vi som aldrig skrev prosa” på Nöjesguiden.se och har varit inblandad i en rad andra poesiprojekt.

The Wife står för musiken denna kväll. Bandet från Vargön som spelar americana och hittills har gett ut tre album. Det senaste heter Mud och kom ut 2015. Till biblioteket kommer de i en något avskalad version i form av Natalie Johansson (sång och munspel) och Kristoffer Johansson (gitarr) för ett exklusivt framträdande.

Tisdag 31 januari kl 18.30
Scenrummet, Huvudbiblioteket

Fri entré

Arr: Forum för poesi och prosa, Trollhättans Stadsbibliotek & Folkuniversitetet

I siffror

11 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1045 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarkväll med Björn Ranelid, Anna Axfors & The Wife, Trollhättans Stadsbibliotek

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari