Onsdag
7
December 2016
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Doug Seegers

Doug Seegers gjorde braksuccé och blev stjärna över en natt då han medverkade i Jills Veranda på SVT. Doug är en hemlös man i Nashville, och Magnus Carlson (från Weeping Willows) och Jill Johnson upptäckte honom när han sjöng på gatan.

De tog med honom en skivstudio, där de tillsammans spelade in hans ”Down To The River” – en låt som genast åkte upp på den svenska topplistans 1:a plats, direkt förbi alla Melodifestivalenlåtar!

Sedan dess har Doug Seegers hunnit bli stjärna i Sverige, och har spelat runt hela landet för utsålda hus tillsammans med sitt handplockade band med flera musiker från Nashville.
I många städer har Doug orsakat sådan biljettrush att biljetterna sålts slut på en dag!

Segertåget fortsätter 2016, och vi har hittat en lucka i Doug Seegers fullspäckade turnékalender, och vi är både glada och stolta över att kunna presentera en exklusive konsert i Hebeteatern den 7 december.

www.facebook.com/dougseegersofficial

Lokal: Hebeteatern
Insläpp: Kl. 19.00

I siffror

1527 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Doug Seegers, Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli