Barnens lekstad

Solbräckegatan 33 • Kungälv

Barnens LekStad öppnade upp i nya lokaler i december 2011 och ligger i Kungälv, 2 mil norr om Göteborg.

Vi erbjuder ett pedagogiskt lekland för barn i alla åldrar och vi främjar den lärande leken i leklandets upplevelserum. Ta din kundvagn och handla i vår matvaruaffär eller vårda våra mjukdjur som veterinär i vårt djursjukhus. Pröva att arbeta som cafébiträde i vårt minicafé eller skapa i vår byggbod.

I vår stora klätterställning springer liten som stor sig varm och susar ner från vår sex meter höga rutschkana, leka i bollhavet, hoppa i våra studsmattor eller kryper genom tunnlar. Senaste tillskottet är vår bollplan som du når från klätterställningen där du spela fotboll, basket eller handboll. Under klätterställningen har vi en cartrack med uppritad vägbana där man kan låna en cykel. Glöm inte att tanka vid vår bensinpump.

För de mindre barnen har vi en toddler som är lugnare, givetvis med samma höga säkerhetskrav som den övriga klätterställningen.

På tisdagar har vi Sång och musik stunds drop in. Gratis för barn mellan 6-18 mån. I vår cafédel serverar vi fräsch mat för den som önskar. Givetvis finns allergialternativ att tillgå. I caféet har vi även fika med riktigt god espresso. Slå dig ner i café delen eller i vår lounge och koppla upp dig mot vårt trådlösa nätverk/WiFi om du önskar. Från både café och lounge har man bra insyn och tillgänglighet in i klätterställningen.

Barnens LekStad erbjuder även kalas i något av våra populära kalasrum (Skattkammaren, StarWars eller Disco) med valfri meny. Våra maskotar Buster och Bella och personalen önskar er varmt välkomna till Barnens LekStad.

Tipsa oss om ändringar. Kontakta [email protected]

Liknande aktiviteter i Kungälv

Liknande aktiviteter nära Kungälv - inom 50km

Äventyrshus/Äventyrspark
Barnkalas
Barnkalas
Företagsaktivitet
Lekland +
Barnkalas
Bollplaner
Familjeaktiviteter +
Aktiviteter för 2
Barnkalas
Biografer +
Aktiviteter för 2
Barnkalas
Bowling +

Aktuellt på Barnens lekstad