Efter tre års uppehåll på grund av pandemin var det äntligen dags för tennisfest i Trollhättan. Det blev stora framgångar både på plan och deltagarmässigt för TTK då turneringen Trollsmashen inleddes.

I helgen var det äntligen dags för en efterlängtad tennisfest i Trollhättan. När Trollsmashen inleddes blev det stora framgångar för TTK. 

- Under helgen spelade vi den första halvan av Trollhättans Tennisklubbs tävling Trollsmashen. Tävlingen har hela 155 anmälda spelare från 36 olika klubbar i landet vilket är oerhört positivt för vår klubb berättar Niklas Röstberg, Ordförande i Trollhättans Tennisklubb.

Trollhättan tennisklubb, TTK, hade flera spelare på plats och av de 155 anmälda kom 22 stycken från Trollhättan.

- Under den första av två helger spelades klasser för 12-åringar och vuxna och kommande helg spelas 10, 14 & 16-års klasserna, berättar Niklas Röstberg.

Det var många fina prestationer från Trollhättans spelare där följande spelare tog sig fram till finalspel. 

Finalplatser:
Martin Funevall - segrare i HS Motion
Fredrik Johansson - tvåa i HS B
Stina Karlsson - trea i FS 12C

Det blev dessutom flera fina pallplatser:
Vincent Dahlin/Joel Röstberg - trea i Herrdubbel.
Patrik Björk och Joakim Brättemark - treor i HS motion.
Carl Salström Södergren och Angus Mowitz - treor i HS B.

- Tennisen i Trollhättan står sig riktigt stark och vi har ett stort antal barn och vuxna i träningsgrupperna. Tillsammans skapar vi en fin gemenskap och varmt välkommen till oss och våra nya fina banor om du vill spela tennis, avslutar Niklas Röstberg.