Efter en lång vinter och ett omvälvande år kan det vara härligt att blicka framåt mot vårens alla evenemang och händelser. Läs mer om dem här!

Tycker du om bra musik, god mat eller vill utmana dig i en inspirerande löpartävling? Släng ett öga på aktiviteterna nedan – kanske finns det någonting som passar för just dig?

Simon Westman Trio – 10 april

I början av april bjuder Simon Westman Trio på en livestreamad konsert i jazzens tecken. Njut av jazzmusik från gruppen med jazzpianisten Simon Westman i spetsen. Konserten börjar klockan 15, är ungefär 1,5 timme lång och livestreamas från Hebeteatern.

Stand-up-kväll med Özz Nûjen – 26 april

Kanske är humor din grej? Missa i så fall inte när Özz Nûjen kommer till Hebeteatern i Trollhättan i slutet av april. Under kvällen, som inleds klockan 19, bjuder den prisbelönte komikern på en riktig skrattfest. Showen kommer att vara cirka två timmar lång, inklusive paus.

Vårruset – 3 - 9 maj (Vänersborg)

Delta i Vårruset och utmana dig exempelvis tillsammans med dina vänner eller kollegor. Årets Vårrus blir ett evenemang på en hel vecka, och det finns även möjlighet att välja att springa där man bor. Med den tillhörande Vårrus-appen får du all inspiration och information som du behöver.

Albert Whiskymässa – 8 maj

Albert Kök, Hotell och Konferens håller traditionsenligt sin populära whiskymässa i början av maj. Mässan anordnas i samarbete med Trollhättans Whiskyklubb. Här får du chans att provsmaka olika whiskysorter och äta god mat. Mässan drar igång klockan 12.30 och avslutas vid klockan 17.

Smaka på Trollhättan – 21 - 22 maj

I slutet av maj är det dags för Trollhättans nya matevenemang som har fått namnet Smaka på Trollhätttan. Här kombineras både fysiska och digitala aktiviteter på stadens restauranger.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.