Två av Sveriges hetaste kvinnliga artister just nu, en jazzkung, en hyllad hiphop-artist och ett gäng Melodifestivalfavoriter. Det är receptet för Fallens Dagar 2019!

Timbuktu, Molly Sandén, Linnea Henriksson och Eric Gadd. 

Ska vi fortsätta?

Låt oss.

Smith & Thell, Liamoo, Hanna Ferm, Bröderna Norberg, Kaurna Cronin & Band och Malou Prytz.

Där har du årets uppställning av artister till Fallens Dagar i Trollhättan. Till sommarens festival flyttar stora scenen in på Folkets Park, där det väntar en helg med magiska konsertupplevelser. Först ut är Melodifestivaltrion Liamoo, Hanna Ferm och Malou Prytz som alla uppträder fredagen den 19 juli.

På lördagen väntar Jason "Timbuktu" Diakité som med hits som "Det löser sej", "Alla vill till himmelen men ingen vill dö" och "The botten is nådd" anses vara en av landets största hiphop-artister genom tiderna. Han får sällskap av inga mindre än Molly Sandén och Linnea Henriksson, två av Sveriges mest lysande popartister just nu. 

På Cirkus Cirkus förväntas Grammisbelönade Eric Gadd blåsa taket av tältet med klassiker som "Bara himlen ser på", "Do You Believe in Me" och "Why Don’t You" samtidigt som hyllade duon Smith & Thell lär få de flesta att sjunga med till deras superhit "Forgive me friend". Australienska stjärnskottet Kaurna Cronin intar även han Hojumplatsen tillsammans med sitt band och bjuder på het folkmusik.

Sist, men definitivt inte minst, att presenteras är humorbröderna Daniel och Emil Norberg. Duon står bakom några av Sveriges mest populära YouTube-kanaler och har kammat hem pris efter pris för sina underhållande klipp och program.