Det råder padelfeber i Trollhättan. Det senaste tillskottet heter PDL Center och Trollhättan.com har varit på besök inför den officiella invigningen.

PDL Group ligger bakom Trollhättans senaste padelanläggning. Företaget driver idag totalt elva anläggningar i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg, Östersund och Linköping. När vi besöker deras senaste tillskott PDL Center Trollhättan slås vi direkt av den generösa lokalytan.

Det är stort och rymligt men samtidigt får vi en skön loungekänsla. Sittgrupper är utplacerade och här finns en avskild cafédel med bra översikt över flera av banorna. Här finns även kylskåp och micro om man vill fylla på med energi. Efter avslutande spel kan man varva ned med en avkopplande bastu.

- Superkul att vi äntligen är igång, banorna är nu öppna och vi är redo. Inom kort kommer även den stora officiella invigningen äga rum, förhoppningsvis kommer då även två av PDLs medgrundare att vara på plats, Måns Zelmerlöv och Jonas Björkman, säger Robert Kulcar, ansvarig för PDL Center Trollhättan. Redan nu finns det planer på seriespel och att erbjuda lunchpadel. Vi kommer även att kontakta lokala företag för att visa på möjligheten att både ha möte eller konferens, samt kombinera det hela med padel, fortsätter Robert. 

Redan nu är det möjligt att köpa 10-kort och de två första veckorna (läs v.45 och v.46) erbjuds 50 procent rabatt på timpriset i hallen. PDL Center Trollhättan är bemannat måndag-fredag klockan 10-21 och helger mellan 10-17. 

- Med personal på plats stora delar av dagen kan vi se till att förklara sporten, instruera och ge tips. Det går givetvis bra att besöka oss även när det inte är bemannat, kod till hallen erhålls när man bokar via Matchi.se, avslutar Kulcar.