Som vanligt sprudlar det av aktivitet runt om i stan under höstlovsveckan. Vi tipsar om vad du kan hitta på!

Höstlov på bibblan
Stadsbiblioteket, Kronan och Sylte bjuder alla in till roligheter under höstlovet. Det blir bland annat dansföreställning och berättarstunder, experimentverkstad, monsterjakt och spelhåla samt dockteater och ritworkshop. Alla veckans aktiviteter hittar du här.

Prova på sport
Trollhättans föreningar håller igång under lovet för dig som vill testa på en ny sport. I Innovatumhallen spelar du badminton, i Granngården testar du på thaiboxning och i Junkpark kan du åka skateboard. Dessutom än mer sporter hela veckan som handboll, simning, luftgevärsskytte, konståkning, fotboll och bordtennis. Kika in alla här!

Låt kreativiteten flöda
På N3 och Kronan Kulturhus väntar ett kreativt höstlov. Lär dig bland annat spela gitarr och dansa Fortnite-danser samt se hur teaterimprovisation går till och hur man filmar med en green screen. Alla aktiviteter hittar du här.

Laserdome i Oden
Alla mellan 10-16 år är välkomna att spela häftig laserdome i Odenhuset detta höstlov. Den 1-2 november är det som gäller och det är helt kostnadsfritt att vara med!

Full fart med fritidsgårdarna
Som vanligt bjuder fritidsgårdarna i Trollhättan på ett fullspäckat program under höstlovet. Häng med till läskigheterna på Halloween på Liseberg, kom och studsa på Hop n Pop eller åk med på spökläger i Öresjö. Dessutom blir det LAN, fotbollsturnering och bad i Vattenpalatset.

Dinosaurielov på Innovatum Science Center
Hela veckan blir det spännande aktiviteter och upplevelser på temat dinosaurier hos Innovatum Science Center. Var med på en dinosaurieutgrävning, skapa fossiler, gå på tipspromenad och se en häftig show. Dessutom läskig spökvandring i Innovatums Smedja.