Det blir som vanligt celebert besök på Trollhättans Idrottsgala. I år gästas festligheterna av inga mindre än Pia Sundhage och Stefan Holm.

Tillsammans har de flera OS-medaljer och delar en sällan skådad vinnarskalle. Fotbollslegenden och tidigare huvudtränaren för svenska  damlandslaget i fotboll Pia Sundhage samt höjdhopparen Stefan Holm som nästintill vunnit allt som går, höjer vilken gästlista som helst. I april dyker de upp på Idrottsgalan i Trollhättan.

Det står dessutom klart vilka lokala idrottsprofiler som får äran att dela ut priser under årets gala. Även här finns många stora namn med fina meriter på listan: löparen och 31-faldige SM-vinnaren Isabellah Andersson, brottarikonen Janne Karlsson med nio internationella mästerskapsmedaljer, förbundskaptenen för svenska damlandslaget i bandy Magnus Nordin och 14-åriga hockeyspelaren och jämställdhetskämpen Maja Svensson. Som vanligt delas priset till årets ideella ledare ut av representanter från TTELA och till årets förening av SISU.

Idrottsgalan Trollhättan går av stapeln lördagen den 14 april.