Halmstad, Ockelbo eller Åsele? Oavsett vart i landet du befinner dig, eller är på väg till, finns vackra vyer att se och häftiga aktiviteter att ägna sig åt. Gör din vistelse än mer minnesrik med en spännande upplevelse!

Från Kurt Wallander-promenader i Ystad och salta dopp i Marstrand till en av världens främsta gitarrsamlingar i Umeå och häpnadsväckande ishotell i Jukkasjärvi. Att Sverige är allt annat än lagom är inte svårt att konstatera.

Här på Nöje.se samlar vi aktiviteter och sevärdheter från landets alla uddar och vikar, toppar och dalar. Välj din stad, sök bland flera olika kategorier och hitta din favorit bland flera hundratals äventyr.

Varför inte göra din vistelse än mer minnesrik med en upplevelse! På vår systersajt Kampanj.com finner du smidigt stora som små upplevelser - och det oftast till ett mycket billigare pris. Just nu kanonerbjudanden på bland annat provkörning av Lamborghini, helikopterturer och matvandringar. Gör din nästa vistelse i Kristianstad, Mora, Luleå - eller vart nu än färden går - till ett minne för livet!