Årets line-up är klar! Subkultfestivalen släpper nu sina sista musikakter.

Årets sista släpp från Subkultfestivalen bjuder på en salig blandning av EBM, industrial rock och psychobilly. Inga mindre än Container 90, Zombie Girl och The Kasketeers intar Folkets Park och Trollhättan denna sommar.

- Subkultfestivalen släpper sina sista musikakter till årets fest i Trollhättan! Med vårt sista släpp ser vi en lineup som är starkare än vad vi hade kunnat föreställa oss och vi ser en ljus framtid som Arvikafestivalens arvtagare, säger Christian Tollvik, projektledare Subkultfestivalen.

Inget mer än en tung trummaskin, distad synth och episkt mässande sång är vad som behövs för att skapa stenhårda EBM-låtar som krossar allt motstånd. Container 90 är duon från Kungsör som gör just det och har gjort så sedan 2004. I sommar kommer de till Subkultfestivalen och visar att med enkla medel kommer man långt!

Det blir även finbesök från andra sidan Atlanten, Vancouver i Kanada mer exakt, då Zombie Girl gästar Trollhättefestivalen i juni. Räkna med mörka men snärjande låtar i ett rasande tempo som lär få fart på både ben och hjärta! 

Vad är Subkultfestivalen utan lite psychobilly? The Kasketeers bjuder på sväng, blod, tatueringar och självklart kontrabas när de äntrar scenen denna sommarhelg!

SUBKULTFESTIVALEN 16-17 JUNI 2017

The 69 Eyes

Vive La Fête

Project Pitchfork

Aesthetic Perfection

She Past Away

S.P.O.C.K

SPARK!

Moto Boy

Walking With Strangers

Pale Honey

Alice B

Container 90

Zombie Girl

Red Mecca

Rave The Reqviem

Pretty Addicted

Human Lynx

Lizette Lizette,

Dr. Arthur Krause

The Kasketeers

Machinista

Scumbag Millionaire

Norrsköld