Subkultfestivalen stärker nu sin line-up med två stora internationella akter.

På fredagen kan Subkultfestivalen avslöja ytterligare två akter till sommarens musikfest i Trollhättan. Belgiska electrorock-duon Vive La Fête kommer äntligen tillbaka till Sverige för sitt första svenska framträdande på flera år. Duon med Danny Mommens och Els Pynoo har sedan slutet av 90-talet spelat på festivaler och klubbar över hela världen - i sommar får vi se dem dra i gång publiken på Subkultfestivalen!

Dagens andra släpp är ingen mindre än Aesthetic Perfection, soloprojektet från amerikanska producenten Daniel Graves. Under sina närmare två decennium inom musikbranschen har Graves med en kombination av industrial, pop och goth skapat en helt ny era inom dark electro.

- Subkult fortsätter att värva stora och internationella namn till festivalen för att visa festivalsverige att vi är här och vi är på riktigt. Med industriell pop från USA och en energisk electrorock från Belgien kommer vi få uppleva en stark lineup som gör att vi önskar att sommaren redan var här, säger Christian Trollvik, projektledare.