Lär dig att skriva egna låtar tillsammans med Marit Bergman!

Marit Bergman kommer i vår till Trollhättan och lär ut låtskriveri till tjejer. Det är Focus La Femme som står bakom låtskrivarworkshopen med den svenska popartisten.

Under en heldag på N3 bjuds det in till föreläsning, musikloppis och workshop. Vid föreläsningen som är öppen för alla oavsett kön, berättar Bergman om sin artistkarriär och sitt arbetssätt. Därefter öppnar dörrarna till loppmarknaden där det går att fynda det mesta inom musik. Dagen avslutas med en workshop för personer som identifierar sig som tjejer. Här lär Marit ut sin egna metoder för att skapa text och musik, vilket kan tillämpas av lika väl nybörjare som erfarna låtskrivare.

- Jag tror verkligen på att alla kan skriva en låt, och att skriva tillsammans i grupp handlar väldigt mycket om att hitta ett gemensamt kreativt flöde. Genom åren har jag samlat på mig många tips och tricks att komma igång och vidare. Genom låtskrivandet lär man sig också mycket om gruppdynamik, kommunikation och kreativitet som man kan ta med sig in i allt annat man gör, säger Marit.