• Evenemang idag
Torsdag
29
Mars 2018
Clarion Collection Hotel Kung Oscar Trollhättan

Äggjakten

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2018

Den stora äggjakten är äntligen tillbaka! Varför ändra på något som är så roligt och så spännande! Allt började 2013 på Clarion Hotel Post i Göteborg och har nu spridit sig genom hela Norden och nu är det dags igen.


Den 29:e mars 2018 går äggjakten av stapeln i år och vi börjar klockan 06.00 sen kör vi på tills alla ägg är upphittade. Tipset är att du anmäler dig till eventet här på sidan för att få dom bästa förhandstipsen och det kan även förekomma några liverapporteringar under dagen. Även Instagram kan vara bra att kika lite på under dagen så klart, där finner ni kanske också några ledtrådar. Äggen kommer att gömmas runt om i hela stan och ett litet tips redan nu: Vi kommer INTE gömma några ägg i soptunnor, vi älskar renlighet och därför skippar vi dom gömställena.

I ÄGGET
Äggen är som tidigare år i guld för att dom inte ska gå att missa och inuti finns alla olika sorters priser, övernattningar, kuddar, frukost för 2 och många andra saker. I ägget ligger det självklart inte en frukost eller en kudde utan det ligger ett värdebevis, där kan du sedan lätt läsa hur du ska göra för att hämta ut ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Lyckas du överlista oss och hitta ett ägg? Lägg upp en bild eller två här på Facebook eller Instagram och tagga bilden med #ClarionEggHunt2018 och skriv ditt äggnummer så kommer du synas bland alla bilder från den största äggjakten i Norden. Det är ju faktiskt inte bara vi i Trollhättan som letar ägg som sagt utan runt om i hela Norden letas det ägg denna dag.

....AND SOME LAST INFORMATION
Åldersgränsen är 18 år (13 år med målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Är det så att du har turen eller kanske till och med skickligheten att hitta fler än ett ägg så rekommenderar vi den snälla gesten att dela med dig av din vinst till en vän eller kollega.
Tävlingen är en del av Clarion Hotels marknadsföring. Clarion Hotel förbehåller sig därför rätten att använda sig av namn och bilder på och av tävlingsdeltagare i marknadsföringssammanhang. Genom att delta i tävlingen medger du att du godkänt tävlingsvillkoren.

Reglerna för eventet finns att läsa här https://m.facebook.com/notes/clarion-hotel/terms-conditions-egg-hunt-2018/1899807843371060/#_=_

LET THE HUNT BEGIN!

I siffror

32 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

54 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Collection Hotel Kung Oscar). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Clarion Collection Hotel Kung Oscar

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars