• Evenemang idag
Torsdag
22
Februari 2018
N3 Trollhättan Trollhättan

Spelmässa

SPELMÄSSA 2018
Torsdagen den 22 februari kl. 14.00-19.00
N3, Nohabgatan 15, Trollhättan


För tredje året i rad anordnar några av spelföreningarna i Trollhättan och Vänersborg, i samarbete med Studiefrämjandet, N3/Trollhättans Stad och Sverok Väst, en spelmässa där man har möjlighet att prova på och få mer information om kortspel, rollspel, brädspel, figurspel, E-sport och Cosplay.

Medverkande föreningar är SF Lagus, Spelföreningen Alara Games, SpelÅBös, Trollhättans Bordsrollspelsförening, TVsk, Wallhack och Nördimperiet.

Syftet med spelmässan är att lyfta fram alla olika spelformer som finns hos spelföreningarna i Trollhättan och Vänersborg.
Tanken är att alla som är nyfikna på någon eller några av dessa spelformer ska få tillfälle att prova på dem. Dessutom får ni möjlighet att tala med och träffa personer som är väl insatta i de olika spelformerna.

Det kostar ingenting och alla är välkomna!

För mer information ring 0520-42 00 30 eller 0521-121 21.

I siffror

25 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

198 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Spelmässa, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April