• Evenemang idag
Tisdag
6
Mars 2018
Trollhättans Stadsbibliotek Trollhättan

Forum För Poesi och Prosa

Forum för poesi och prosa - författarkväll med musik
med Marie Hermanson, David Väyrynen & JärpvikMarie Hermanson debuterade 1986 med novellsamlingen Det finns ett hål i verkligheten. 1995 blev hon nominerad till Augustpriset för romanen Värddjuret och några år senare fick hon sitt stora publika genombrott med romanen Musselstranden. Hon har även skrivit romaner som Mannen under trappan och Himmelsdalen. Nu är hon på nytt aktuell med Den stora utställningen (2018) som utspelar sig 1923 kring Jubileumsutställningen i Göteborg.

David Väyrynen debuterade 2017 med diktsamlingen Marken. Den berättar om Malmfälten som region men också om de två stora folkrörelserna där – den laestadianska väckelsen och den socialistiska arbetarrörelsen. Om kollektiva värden, solidaritet och arbete. Marken har fått mycket fint mottagande och finns även som digital ljudbok, e-bok, och som en EP med tolkningar av Sara Parkman, Torbjörn Ömalm och Pernilla Fagerlönn.

Samuel Järpvik är musiker och bland annat känd från bandet Affordable Hybrid som turnerat flitigt i hela Europa. Han är även med i punkbandet Pablo Matisse och dessutom aktuell med sin solodebut på svenska - EP:n ”Text-tv”.

Tisdag 6 mars klockan 18.30 i Scenrummet, Stadsbiblioteket

Arr: Forum för poesi och prosa, Folkuniversitetet och Trollhättans Stadsbibliotek

Fritt inträde. Välkomna!

I siffror

112 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Forum För Poesi och Prosa, Trollhättans Stadsbibliotek

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April