Fredag
16
Mars 2018
Trollhättan

Marching For Love

Kom och upplev en fantastisk konsert utöver det vanliga!
Marching for Love är en musikupplevelse för alla åldrar, med en stor kör med hundratals ungdomar från Trollhättan, som tillsammans med artister från Sverige och Sydafrika ger Dig en oförglömlig kväll.


Medverkar gör våra Star for Life ambassadörer Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch. På scen ser Ni även den sydafrikanska artisten Thandiwe Mazibuko och fantastiska Star Choir South Africa.
Biljettintäkterna går till Star for Lifes arbete i södra Afrika.

Under de senaste åren har 50,000 ungdomar i Sverige deltagit i denna konsertform som idag fungerar som en unik mötesplats för ungdomar från olika kulturer.
Turnén är en del av Star for Lifes arbete för att stärka ungdomars självkänsla. Detta unika utbildningsprogram startade i Sydafrika och Namibia 2005 och 300 000 elever har gått genom programmet. Vi finns idag i 101 skolor i Sydafrika och 20 i Namibia. Star for Life syfte är att hjälpa ungdomar identifiera sina mål och drömmar och för att själv ta ansvar för att förverkliga dem.

I siffror

56 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari