• Evenemang idag
Lördag
2
December 2017
Backstage Rockbar Trollhättan

Blue Penny + Still Ill & Kvasar

Blue Penny återvänder till sin hemstad och med sig har dom en helt ny EP "PART III"
Den släpps den 2:a december och detta firar dom med en fet releasefest här på Backstage Rockbar. De grymma Göteborgsbanden Kvasar och Still ill står för kvällens support och till sist går Blue Penny på scenen med en show som man med gott samvete inte kan missa!!

BLUE PENNY
Blue Penny bildades 2015 i en källare i Trollhättan och dom har sedan dess släppt 2:EPs, 3:Singlar och 2:Musikvideor. Dom har hyllats för sin musikaliska kapacitet och deras explosiva live-shower. Deras musik brukar dom själva likna till “Prince och Red Hot Chili Peppers barn, uppfostrat av Rage Against The Machine och vaggat av Pearl Jam”. En något udda beskrivning som ändå passar som pricken över i.

https://www.youtube.com/watch?v=3bMzrQcv-cQ
https://open.spotify.com/artist/3FkrKPStIIG0uaHrD73YHJ
https://www.facebook.com/bluepennyofficial/
https://soundcloud.com/bluepennyofficial


STILL ILL
Still ill beskrivs som finurligt och rockigt, garagerock och postpunk, psych och alt-rock. Jämförs med allt från Ty Segall till Mew och Bob Hund. Den 20 oktober släpptes bandets debutplatta som firades in på ett slutsålt oceanen i gbg. Nu intar dom Trollhättan för första gången.

https://open.spotify.com/album/49LqjMfzqn4CxwrqwW5lB9
https://www.facebook.com/stillillband/
https://soundcloud.com/user-302373048


KVASAR
Kvintetten Kvasar sattes samman för ett år sedan och har sedan dess spelat på scener så som Jazzhuset, Sticky Fingers och Pustervik. De skapar dynamisk progressiv rock’n’roll med starka influenser från 60- och 70-talens era. Band som t.ex. Led Zeppelin, King Crimson och Pink Floyd är husgudar. Musiken är ena sekunden explosiv, mäktig och fylld med frustration eller rädsla. Nästa en drömsk matta av dimma och den tredje fyllt med ett drivit gung!

http://facebook.com/kvasarband/
https://soundcloud.com/kvasarband
https://www.youtube.com/channel/UCRgpyzxZNUxc2s_iGvuRQLA

Entre 100:- efter 22.00 Välkomna!

I siffror

45 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

79 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Backstage Rockbar). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Blue Penny + Still Ill & Kvasar, Backstage Rockbar

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari