• Evenemang idag
Söndag
4
Februari 2018
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Babblarna: Första Musikalen

Babblarna – Första Musikalen har spelat för utsålda hus över hela Sverige. Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner.

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus.

Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år.
Längd: ca 36 minuter.
Biljettpris: Vuxen 225 Kr, Barn t.o.m 11 år 180 Kr.

OBS!
Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna.

www.babblarna.se
https://youtu.be/bxO_z_TKuII

Lokal: Hebeteatern
Rekommenderad ålder: 2-5 år.
Längd: ca. 36 minuter.
Arrangör: MT Live i Göteborg AB

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Babblarna: Första Musikalen, Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April