• Evenemang idag
Onsdag
15
November 2017
Lextorp kraftvärmeverk, Trollhättan Energi Trollhättan

Årets Varmaste Kalas!

Nu firar vi vår fjärrvärme som fyller 50 år med ett riktigt varmt kalas - på onsdag den 15 november kl 18. Vi har några platser kvar. Vill du komma? Anmäl dig här i kommentarsfältet på Facebook eller på kundservice@trollhattanenergi.se senast på måndag den 13 november. Vi bjuder på kalaset, men vill veta hur många som kommer.

Under kvällens firande kommer vi bland annat dela ut stipendiet Hela stans miljöhjälte för första gången. Du kommer även ha möjlighet att gå en rundvandring på Lextorp och träffa klon. Vi kommer givetvis blicka både bakåt och framåt i tiden.

När: 15/11 kl. 18:00 till ca 20.30.
Var: Ett uppvärmt tält på Lextorp kraftvärmeverk, Getingevägen 5
Kläder: Efter väder
Mat: Vi bjuder på en riktig het barbecue
Parkering: Samåk gärna med varandra. Parkering kommer att finnas längs med gator/infart till Lextorps kraftvärmeverk. För anvisningar på plats.

Våra fjärrvärmekunder har fått inbjudan per post, och nu finns det möjlighet för fler att vara med och fira. Anmäl dig senast den 13 november här i kommentarsfältet på Facebook på kundservice@trollhattanenergi.se - eller ring vår kundservice på 020-89 90 00. Ange "Årets varmaste kundträff" i ämnesraden. I mejlet anger du namn, telefonnummer, mejladress, hur många ni kommer och eventuell matallergi. Antalet platser är begränsade, så det är först till kvarn.

Välkommen!
Varma hälsningar,
Trollhättan Energi

Psst. Du kan läsa mer om vår 50-åring på: www.trollhattanenergi.se

I siffror

45 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari