• Evenemang idag
Tisdag
5
December 2017
N3 Trollhättan Trollhättan

Filmplattan: Evin Ahmad

Välkommen till premiären av Filmplattan, mötesplatsen för filmintresserade!

Som första gäst möter vi Evin Ahmad, skådespelare känd från film-, teater- och TV-scenen. Evin kommer dela med sig av sina upplevelser och berättelser från livet som skådesespelare. Evin är även författare och är aktuell med boken ”En dag ska jag bygga ett slott av pengar”, som ligger till grund för en kortfilm vi kommer att få se. Det blir mingel, tilltugg och premiärstämning!

Evin avslutade sina skådespelarstudier på Stockholms Dramatiska Högskola våren 2015 med produktionen X (regi: Farnaz Arbabi) på Unga Klara. Evin har gjort ett flertal film- och TV-roller i bl a Dröm Vidare, Blå ögon, Beck, Ett öga rött och 112 Aina. Hennes examenspjäs ”Bangaren” med egenskrivet manus blev en stor framgång och gästspelade på Unga Klara, Parkteatern i Stockholm, Uppsala Stadsteater och Stora Teatern i Göteborg. Evin medverkade hösten 2015 i Revisorn? och Drömmar, på Folkteatern. Våren 2016 medverkade Evin i De skyddsbehövande och hösten 2016 i elektromusikalen Folkbokförarna och Marie Antoinette. Evin spelade våren 2017 i Hamlet.

5 dec /// 18.30 /// N3 /// Whitebox /// Fri entré

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Filmplattan: Evin Ahmad, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari