• Evenemang idag
Söndag
18
Mars 2018
Hebeteatern Trollhättan

David Carbe Kvartett

David Carbe Kvartett kommer för första gången till Trollhättan!

Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Hebeteatern för en konsert fylld med härligt varierad musik – från Gärdestad och Elton John till boogie woogie och rock’n roll! Kvartetten har gjort många välbesökta och mycket uppskattade konserter i städer som Kungsbacka, Kungälv, Alingsås, Uddevalla m.f och har även vid flertalet tillfällen gjort inhopp som husband i BingoLotto.


David Carbe är en 24-årig pianist, sångare och underhållare från Kungälv. Trots sin ringa ålder har han hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock sommaren 2016, TV-kapellmästare i BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Speciellt inbjuden gäst denna afton är Trollhättans egen Lars-Eric Frendberg som kommer att ansluta kvartetten i några av hans mest uppskattade nummer.

Varmt välkommen på en högklassig konsert fylld med mycket glädje och musik av bl.a. Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman, Chuck Berry och många fler!

Kvartetten består av:
David Carbe - piano & sång
Johan Walter - gitarr & sång
Jacob Linde - trummor
Simon Johansson - bas

I siffror

277 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hebeteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. David Carbe Kvartett, Hebeteatern

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni