• Evenemang idag
Lördag
2
December 2017
Lipz Nightclub Trollhättan

Bashment Final: Mwuana

Vi avslutar höstens Bashment på topp!
Efter lång tid har vi lyckats få till en extremt efterfrågad bokning; MWUANA!


Killen som på kort tid tagit över hela hiphop Sverige gör ett stopp i Trollhättan på sin exklusiva höstturné. Är det någon klubbspelning man bör se år 2017 så är det denna!

Passa på att säkra din plats och slipp stå ute i kylan och köa.
Boka VIP-hylla eller Champagnebord på 0520 - 360 70 eller daniel@lipz..se

Lördag 2 december II Bashment final
Öppet: 22-02
Entré 22-22:30, 50 kr sedan 160 kr
Happy Hour: 22-23
Ålder: 20 år
___________________________________________________

Få svenska artister har fötterna så stadigt placerade i 2017 som Mwuana. Från det ögonblick han blev någon att hålla stenhård koll på – med EP:n ”1: Spiridon” från 2015 – har hans resa på något vis varit både spikrak och kreativt krokig. På ena sidan en respekt för klassisk hiphop med texter som behandlar tidlösa ämnen i genren – på den andra en respektlös törst efter att tänja gränser, en öppenhet för intryck, samarbeten, intressanta omvägar och texter om livets allra krångligaste frågor. Nu kan vi meddela att Mwuana fortsätter sitt segertåg, och beger sig ut på en omfattande turné under hösten.

"Sommaren var bara början för dom som lyckades fånga mig på någon spelning. jag har sett fram emot den här turnén sen ett år tillbaka, och jag ser fram emot att möta alla fansen, dom som får detta att bli möjligt.”

I maj släppte Mwuana sitt regelrätta debutalbum – Triller – som bemöttes av strålande kritik från landets alla hörn. Hiphop blandas med karibiska rytmer, funk och soul och ett av årets album i Sverige är ett faktum.
___________________________________________________

I siffror

60 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

104 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lipz Nightclub). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bashment Final: Mwuana, Lipz Nightclub

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari