• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
11
November 2017
Lipz Nightclub Trollhättan

ODZ & Frej Larsson

De flippade in. De berättade att enda sättet att förändra något är från insidan. De drog till insidan och började anordna keffa fester drivna av basklädda människor där allt kul i slutändan hamnade i händerna på ”nattambassadörer.

I ett väldigt smutsigt förtält på warmupdagen till Brännbollsyran i Umeå mötte två utomjordiskt starka energier varandra och fick för första gången nosa varandra i baken. Detta utan den minsta föraning om vad de hade att vänta tillsammans i form av substansiella skapelser och upplevelser. Idag är detta början på historien av en av de största händelser sedan Dackefejden, år 1542.

När de flippade in flippade vi ur, vi fortsatte att ha dem snuskigaste bordellerierna i landets historia. Vi utmanade det förbjudna och sprang så fort att det började lukta folkligt. Vi anordnade egna fester där de inflippade inte kan sätta någon agenda. Det är på de festerna vi har träffat vänner för livet som vi idag kallar familj. Välkommen in i denna horfamilj av kulsamlande skolgårdsungar och ha din roligaste kväll i livet. Vi anordnar allt själva. Vi sköter varenda detalj för att vi vill att allt ska bli bra, låt oss flippa ihop, ni som flippat in ska ur igen.
Allt ni behöver är en biljett och det köper ni här:
https://billetto.se/e/odz-x-frej-larsson-live-pa-lipz-trollhattan-biljetter-221747


SOV INTE, VA INTE DELLI, DET ÄR DAGS BABA OSV....
/US

I siffror

243 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

125 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lipz Nightclub). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ODZ & Frej Larsson , Lipz Nightclub

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December