• Evenemang idag
Fredag
23
Mars 2018
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Vision: ATribute To ABBA

Vi ger dig en Vision!
När du letar efter en ABBA-tribut som lockar till mersmak så erbjuder Glitter Productions en show som underhållit, roat och fått publik i Europa att glädjas gång efter gång.


Vision har lång erfarenhet av att underhålla breda publiklager med krav på underhållningsvärde och har under de senaste 10 åren framträtt med deras show i bla. England, Spanien och Tyskland för att sprida glädje genom musik, sång och show genom musikskatter ur och från ABBA’s sagolika karriär.

Vision’s show är visuell och varje låt innehåller något nytt, från klädbyten till tidsenlig koreografi och tempo med finess och humor.

”Vi låter publiken njuta av de mest kända ABBA-låtarna ur originalrepertoaren och har alltid lyckats med vårt uppdrag, att underhålla både ung och gammal.”

”Vi är stolta men aldrig överraskade när nöjda kunder anlitar oss gång efter gång och arbetar därför med ständig utveckling genom att förfina och utveckla showen. Våra kvinnliga sångare skapar tillsammans det unika ABBA-sound som publiken hela tiden vill höra mer av.”

Vision lär även publiken enklare dansrutiner och bakgrundssång för att alla skall känna sig delaktiga och hjälpa till i refränger.

Ett utmärkt sätt att låta dem ta med sig ett bestående minne hem från showen Vi ramar dessutom in showen med stämningsfullt ljus.

Showen är uppdelad i 2 akter och blandar Svenska med Engelska på ett lättsamt, härligt och humoristiskt sätt. Ta med ett glatt humör och förbered er på en underbar kväll i Abba’s tecken! Varmt välkomna önskar Vision!

www.glitterproductions.co.uk/abbatribute-band-abbavision

Längd: Ca. 3 timmar
Paus: Ja, efter ca. 45 min

Insläpp Kl. 18.30 = Bar och garderob öppnar

Arrangör: Jim McGuinness
Lokal: Hebeteatern

I siffror

427 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vision: ATribute To ABBA, Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni