• Evenemang idag
Fredag
29
September 2017
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Release: Dahlia

RELEASEFEST MED BANDET DAHLIA som släpper debutskiva! Kom på gratis afterwork-release inne i Apollon fredag den 29/9 och fira släppet ihop med oss!
Trubaduren Slow-hand Joe Johnson värmer upp publiken mellan ca kl. 18.00-20.00 och sedan är det dags för Dahlia att äntra scenen. Efter bandet spelat blir det mingel och härligt häng tills ni sedan kan fortsätta ut i nattens vimmel med låtarna på hjärnan.

Gratis inträde och de 100 första i publiken som kommer får en limited edition gåva av bandet. OBS! Först till kvarn!

TID/DATUM & PLATS:
Fredag 29/9 kl 18.00-22.00
Folkets Hus Kulturhus i APOLLON - Trollhättan

+ Support
"Slow-hand Joe Johnson" som spelar allt mellan Old time till rocklåtar mellan ca kl. 18.00-20.00.

DAHLIAs musik - håller sig inom modern rock, med feta gitarrer, dynamiskt sound, stora refränger och med melodiska slingor som ändå har tyngd och djup. Låtarna på debutskivan är skrivna av Jesper Westerlund (gitarr) och Rebecka Haak (sång) och är inspelad i Westerlunds studio, av Jesper Westerlund, som även producerat och mixat låtarna.

Historia: Fröet till bandet DAHLIA såddes en tidig vår i Trollhättan år 2016 när de två låtskrivarna Rebecka Haak (sång) och Jesper Westerlund (gitarr) satte sig en kväll och improviserade musik ihop. Efter flertalet träffar där låt efter låt blivit till, bestämde de sig för att satsa och starta ett band. Sommaren 2016 kom namnet DAHLIA till och hösten 2016 kom resterande bandmedlemmar med i bandet; Dani Delev (från Göteborg på bas) och Andreas Eriksson (från Trollhättan på trummor). Debutskivan som släpps hösten 2017, är inspelad i perioder under 2017 i Westerlunds studio av Jesper Westerlund som även mixat skivan. Låtarna är skrivna av Jesper Westerlund och Rebecka Haak.

Mer info finner ni på
www.dahliaofficial.com
www.facebook.com/musicbydahlia
www.instagram.com/musicbydahlia

Releasen är i samarbete med:
Folkets Hus Kulturhus , Hilight AB, MM Lightning, Westerlund Studio, Pelle Abelson fotograf

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Release: Dahlia, Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December