• Evenemang idag
Tisdag
7
November 2017
N3 Trollhättan Trollhättan

One Hour Session: Per Alexandersson

Hjärtligt välkomna till en ny säsong utav One Hour Session!

Per Alexanderson, en gigant i den svenska musikbranschen! Redan som 17-åring började han med att ordna skolfester i Hultsfred och som 19-åring arrangerade han bl a. spelningar med punkikonera Ebba Grön och kultbandet Dag Vag. Per är en av de som ligger bakom Rockparty som 1986 drog igång Hultsfredsfestivalen. Han har även en gedigen CV genom att han arbetat åt bl.a. Sveriges Radio, Sveriges Television, Bonniers och Malmöfestivalen. Sedan sex år tillbaka är han Underhållningschef på Liseberg och är även ordförande i Svensk Live (tidigare Livemusik Sverige). Svensklive är en organisation som har som mål att samla alla arrangörer av popmusik i hela landet. Som ni säkert förstår är Per en stor musikälskare, men utöver det är fotbollen en stor passion.


7 november, 18.30
N3 Stagebox

Som vanligt bjuds det på pizzaslice och ett riktigt skönt musikhäng!

One Hour Session är ett samarbete mellan Studiefrämjandet och N3 Trollhättan.

I siffror

127 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. One Hour Session: Per Alexandersson, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari