• Evenemang idag
Tisdag
17
Oktober 2017
N3 Trollhättan Trollhättan

one Hour Session: Daniel Haglund

Hjärtligt välkomna till en ny säsong utav One Hour Session!

Först ut är Daniel Haglund! Daniel är en av originalmedlemmarna i det internationellt kända bandet Mando Diao. Redan som ung ansågs han vara ett musikaliskt underbarn och detta har lett honom in på en resa med höga berg och djupa dalar med musiken som ständig följeslagare.


I detta möte med Daniel Haglund kommer vi bland annat att få höra hans version av vad som hände 2003 då han och Mando Diao gick sklida vägar, hur musiken kom in i hans liv och hur själva grundandet utav ett av Sveriges mest framgångsrika rockband på senare år, Mando Diao gick till. Han berättar även om hur livet som ung framgångsrik musiker såg ut i bröjan och vi får dessutom en inblick i hur Daniels liv ser ut idag och hur han balanserar livet som 3-barnspappa med att vara medlem i ett av Sveriges största rockband.

17 oktober, 18.30
N3 Stagebox

Som vanligt bjuds det på pizzaslice och ett riktigt skönt musikhäng!

One Hour Session är ett samarbete mellan Studiefrämjandet och N3 Trollhättan.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. one Hour Session: Daniel Haglund, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November