• Evenemang idag
Fredag
3
November 2017
Albert Kök Hotell Konferens Trollhättan

Mats Westling

Det är sedan flera år en underbar tradition att komma till ljuvliga Albert kök hotell & konfrens någon gång per år och ge en konsert. En helt suverän publik tillika mat och dryck gör detta till ett tillfälle jag verkligen längtar till:-)) Vi ses! Mats
För bokning:
Albert Kök Hotell & Konferens
Strömsberg, 461 57 Trollhättan
Tel: 0520 - 129 90 info@alberthotell.com

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl a Riksradions mest önskade och spelade, låg dessutom högt på Försäljnings topplistor. Han är en flitigt turnerande artist över hela Norden och under våren 2017 släpptes senaste singeln ”Ömtåligt gods” från ett kommande och sjätte album. Mats har genom åren samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson, Idde Schultz etc På såväl singeln som på albumet jobbar Mats denna gång med Studio Epidemin, Petter Eriksson som tidigare producerat/spelat in artister som Daniel Lemma, Sofia Karlsson etc.
Mats hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Han jämförs med artister som bl a Winnerbäck och Hellstrand vilket han ser som en stor komplimang. Under konserten håller Mats Westling och hans gitarr en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!
Hemsida: http://www.matswestling.se
Perfekt, video: https://www.youtube.com/watch?v=im-v-KZZfww
Fler videor och TV inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

I siffror

129 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Albert Kök Hotell Konferens). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mats Westling, Albert Kök Hotell Konferens

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari