• Evenemang idag
Fredag
22
September 2017
Backstage Rockbar Trollhättan

Punx!

Studiefrämjandet tillsammans med Backstage Rockbar bjuder på en fet jävla punkkväll. Fyra band intar källaren den 22:e September
PASTORATET, GIFTIGT AVFALL, F och HEADSTAG
OBS! Första bandet på scenen ca 21.30 så kom i tid!
Välkomna!

Pastoratet
Melodiskt punkband från Skövde/Tidaholm som bildades 2009. Kända för sitt egna unika sound och sina liveuppträdanden har de skapat sig ett namn inom den svenska punkscenen. Har gjort flertalet livegig i de flesta städer i Skaraborg, men även gästat städer som Göteborg, Örebro, Stockholm, Falun mfl. där de imponerat med sin musik och sina framträdanden. Släpper till hösten 2 nya 4 spårs EP's, som enligt dem själva är det bästa de skrivit hittills.

Giftigt Avfall är ett råpunkband från Trollhättan/Göteborg som är influerade av några av 80-talets hårdaste och obskyraste punkband.
Sedan starten Augusti 2016 har bandet hunnit släppa hela 4 vinylsjuor. I höst kommer bandet också medverka på en "Turist i tillvaron-samling" vars utgivare Mikael Sörling som bland annat skrivit om punk för Close up omnämnde Giftigt Avfall som: "landets hetaste råpunkband".

Bandet F är som skoltrött tonåring: arg, trött på systemet, otillfredsställd men också filosofisk och hoppfull.
F har många olika influenser som bl.a. Black Flag, Lou Reed, Twin Peaks, Frank Zappa och de kokar ihop allt till en vägg av ljud som många skulle beskriva som "väldigt högljudd".
Men som den skoltrötte tonåringen har de även sin filosofiska och sentimentala sida, den sidan man egentligen inte vill visa om man spelar med distad gitarr.
F består av: Erik 'Ogl' Forsberg, Timmy 'Dream' Swenson, Pontus 'Salle' Sahlin.

Headstag är ett punkband från Trollhättan som grundades 2014 av Eric Sjöqvist, Emil Nordström och Albin Granbom. Det ska vara snabbt, simpelt och 2 album om året.

I siffror

51 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

82 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Backstage Rockbar). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Punx!, Backstage Rockbar

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November