• Evenemang idag
Onsdag
11
Oktober 2017
Trollhättans Stadsbibliotek Trollhättan

Författarbesök: Emanuel Blume

"Det är tidigt 2100-tal. Konflikter, global uppvärmning och ekonomiska kriser avlöser varandra, men när det ser som mörkast ut tänds en ny stjärna på himlen. Stjärnan visar sig vara en nomadplanet, en vandrande himlakropp på väg att korsa solsystemet. Kan en internationell rymdexpedition flytta fokus från eländet på jorden och ge nytt hopp till en splittrad mänsklighet?"

Emanuel Blume är nu aktuell med sin debutroman Nomadplaneten. Han är uppvuxen på Tjörn men numera bosatt i Vänersborg. Tidigare har han gett ut diktsamlingen Spårvagnar samt novellerna Kom och Valrossen. Blume är även musiker och hans senaste album, Inte riktigt än, gavs ut 2012. Missa inte det här!

Onsdag 11 oktober kl. 18.00 i Scenrummet.

Fritt inträde! Välkomna!

Arr: Trollhättans Stadsbibliotek

Mer nöjen på Trollhättans Stadsbibliotek
Torsdag 7 December 2017
I siffror

88 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarbesök: Emanuel Blume, Trollhättans Stadsbibliotek

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November