• Evenemang idag
Söndag
12
November 2017
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Ludde & Hans Lillasyster

Ludde och lillasyster Gnutta är figurer i Ulf Löfgrens älskade barnböcker som skildrar de yngsta barnens undringar, glädje, konflikter och vardagsbestyr. Nu ger sig Ung utan Pung ut på turné.

Hur ska en sätta på sig sina kläder så att det blir rätt? Måste det vara rätt? Och måste alltid den största och starkaste bestämma? Hur känns det att alltid ha en lillasyster hängande efter sig? Ludde och hans lillasyster är en lekfull pjäs med mycket igenkänning och som handlar om att ta ansvar, att vara syskon, att komma överens och om glädjen att få leka tillsammans.

– Eftersom vi spelar för en så superung publik vet man aldrig vad som ska hända. Det gör detta till en fantastiskt rolig föreställning att spela, säger David Karlsson från Ung utan Pung.

Ung utan Pung är en ideell förening med rötterna i Rågsved, en förort till Stockholm. I trettio år har de turnerat i Sveriges skolor och kulturhus med olika föreställningar fyllda med musik och sketcher.

De spelar teater som engagerar, öppnar dörrar och lockar till nya möten och kulturupplevelser. I Ludde och Hans lillasyster medverkar skådespelarna Anna Gunnarsson och David Karlsson.

Medlem i Rabatten Trollhättans Stad 30 Kr
I priset ingår Festis och kex.
Rekommenderad ålder: 2-5 år och familj.
Lokal: Hebeteatern
Insläpp Kl. 13.30
Ingen paus.

www.ungutanpung.se
www.facebook.com/pg/ungutanpung
www.instagram.com/ungutanpung
https://youtu.be/J61kEU5JZmk

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ludde & Hans Lillasyster  , Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari