• Evenemang idag
14-15
Okt 2017
Föreningen Dansverket Trollhättan Trollhättan

Avancerad Foxkurs

Den 14e-15e oktober anordnar Dansverket tillsammans med Dance of Dreams en härlig avancerad foxkurs i dagarna två.

Kursen riktar sig till dig som har dansat en hel del och känner att du vill ta dansen ett steg till. Figurer, teknik och musikanpassning kommer att inspirera och utmana både dig som förare och följare.

Anmälan sker per epost till danskurs.extern@dansverket.se.

I din anmälan anger du namn på de som anmälan gäller, mailadresser till samtliga som anmäls, telefonnummer samt eventuell specialkost. Du kommer få ett svarsmail där det bland annat framgår vart och när betalning skall ske.

Kursen kostar 975:- och betalning sker via BankGiro eller Swish, uppgifter skickas i bokningsbekräftelsen per mail.

Sista anmälningsdag är söndag 24 september.


Anders Korn med medhjälpare kommer att hjälpa dig att förfina din förmåga att följa musiken. I en stil som är fri att tolka och anpassa till din egen, passar kursen både för dig som dansar "vanlig modern fox" och dig som kanske tagit till dig en eller flera olika stilar genom andra instruktörer. Dansen sitter kanske i grunden i takten, men upplevelsen ligger i melodin, sången och framför allt i texten.

Vill du under två dagar inspireras, utmanas och viktigast av allt utvecklas och ha roligt så ser vi fram emot att dela helgen med dig.


För att kursen ska bli givande för alla, krävs att du har minst en grundkurs i bagaget, men också att du har en hel del timmar socialdans bakom dig. Du ska behärska lite snabbare snurr åt båda håll, ha koll på takt, ha god balans och framför allt en vilja att ta till dig nya idéer.

Du kommer bl a att få dansa långsamt/snabbt, nära/på avstånd och öva föra/följa (även samkönat). Vi kommer att jobba en hel del med musikanpassning, teknik och naturligtvis blir det också lite figurer som självklart är anpassade för socialdansgolvet.

Vi ser fram emot en givande och kul helg där du ska få slita ordentligt på både geniknölar och dansskor!

Välkomna!

I siffror

57 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

203 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Föreningen Dansverket Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Avancerad Foxkurs, Föreningen Dansverket Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November