• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Fredag
20
Oktober 2017
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Rock Of 80s

En helkväll som tar med publiken på en neonsprakande retrotripp till rockens smäktande åttiotal. Efter en fullsatt arenaturné och en magisk vår i Göteborg är Rock of 80´s äntligen i Trollhättan.

Bakom rökridåer och lädernitar förvandlas varje scen till ett osande Rock Palace där det bjuds på storheter likt KISS, BON JOVI, JOURNEY, GUNS’N ROSES , VAN HALEN- och ALICE COOPER för att nämna några.

Det kommer spraka av oförglömliga medleyn i form av LIVING ON A PRAYER, FINAL COUNTDOWN, DONT STOP BELIVING, HEAVENS ON FIRE och lugna ballader där kinderna ska gnuggas till MORE THAN WORDS och HEAVEN.

Ett musikaliskt universum fyllt till bredden av spraytouperade pudelhår, fingerlösa skinnvantar, kulörta bandanas, krystade spandexbrallor med nedslitna fransjackor och inte minst fantastisk musik i form av högoktaniga rocklåtar, pampiga ballader och imponerande falsettsång.

På scenen bjuds det på fullt ös från första ton och allt pumpas samman med rockbandet där det bara finns ett läge. Absolut rock-gung.

https://youtu.be/j4eeWWnyAM8

OBS! Förfest & efterfest i Kulturbaren med Jacobsson & Saxin
Åldergräns: 18 år.
Insläpp = Förfest, bar och garderob öppnar.
Arrangör: Folkets Hus Kulturhuset och Trollhättans Stad
Lokal: Apollon

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rock Of 80s, Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November