• Evenemang idag
Lördag
19
Augusti 2017
Slussarna i Trollhättan Trollhättan

Slussdagen

Kom och upplev Slussdagen i Trollhättan som bjuder på vacker natur, spännande historia, musik, en rad aktiviteter för hela familjen och självklart en god räkmacka.

Marknad med närproducerade matprodukter.

God lunch, fika eller en glass i en unik och vacker miljö. Slussboden är en butik och ett café som säljer ätbart, hantverk och konst från lokala samarbetspartners. Slusscaféet är känt för sina räkmackor men serverar även sallader, fika och glass.

Ponnyridning med Ängkullens Shettisridskola mellan 11.30–13.30. Klappa Kalvheds snälla får. Slussa med Elfkungen. Gratisbiljetter delas ut på plats vid Innovatums tält. Först till kvarn!
Höljebacka brandmuseum visar veteranbrandbilar och motorspruta. Familjeaktiviteter med Svenska Kyrkan och Innovatum. Uppvisning av hantverk. Föreningar berättar om lokalhistoria.

12.00 Det Stora Sångkalaset!
Alla barns favoriter, Redige Ragnar, Rut Kerstin och Blommige Bengt, kommer till Slussdagen och underhåller från scenen med en fartfylld musikföreställning för hela familjen.

14.00 Bella & Filippa
Med skön stämsång och akustisk gitarr kommer duon som tävlade med låten "Crucified" i Melodifestivalen 2017 till Slussdagen. Isabella Snihs and Filippa Frisell är också kända för sin populära musikvlogg där de spelar egna låtar och covers.

Välkommen!

I siffror

75 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

208 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Slussarna i Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Slussdagen, Slussarna i Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December