• Evenemang idag
Fredag
12
Maj 2017
Backstage Rockbar Trollhättan

Knogjärn

KNOGJÄRN. Namnet ger en ganska klar bild av vad det handlar om. 2015 var året de började skriva svenska texter, släppte sin första singel "Knogjärn" och även första fullängdaren "Våldet i ditt paradis" Under 2016 släpptes singeln "Fly för ditt liv" som fick bra spridning i sociala medier.

2017 slogs igång med en rejäl knogjärnsmacka, en cover på Refused "New noise" fast på svenska. "Ni är i vägen" fick den heta. Gästsång av Martin Westerstrand (LOK, LILLASYSTER) och mixad samt mastrad av Jocke Skog (CLAWFINGER).Denna bit tog fart fort och har rullat på mycket bra sen den släpptes. Just nu är de aktuella med singeln "Bitar av glas" och i samband med spelningen på Sweden Rock Festival 2017 släpps fullängdare nr 2.

Facebook: https://www.facebook.com/knogjarnkd/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0sR0sGTiOykFU1JVXeHPJw

I siffror

144 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Backstage Rockbar). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Knogjärn, Backstage Rockbar

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November