• Evenemang idag
Lördag
27
Maj 2017
Etage Shopping - Överby Trollhättan

Sommarkul

Sommarkul med massor av roliga aktiviteter för hela familjen!

VATTENBOLLAR

Gå på vatten i gigantiska badbollar Aldrig tidigare har du kunnat gå på vatten lika enkelt och det är makalöst kul! Rulla runt inne i bollen och känn dig som ett barn på nytt. Varför inte tävla mot dina vänner om vem som kan hålla balansen längst utan att ramla?
Utomhus vid södra entrén (baksidan av Etage)

JACOBS BALANSSTEGE
Det är inte lätt att bemästra Jacobs stege som den kallas! Den ledade repstegen snurrar runt om man inte lyckas lista ut hur man skall göra. Det är många som tycker det ser enkelt ut och det är nog en av hemligheterna till varför Jacobs stege är så populär, den ger en riktig utmaning. Vi delar ut presentkort på I love frozen yogurt a´50 kr till de 10 första som klarar att klättra ända upp till toppen och ringa i klockan! Stegen är ett festligt inslag vid invigningar, familjedagar, sport- och höstlov, shoppingfester, teambildningsaktiviteter etc. Utomhus vid södra entrén (baksidan av Etage)

LUFTVIRVELBÅS
Luftvirvelbåset är en mycket uppseendeväckande aktivitet. Det är en annorlunda, lite mer fartfylld variant av traditionell fiskedamm. Alla som går in i båset får en minut på sig att fånga en av lapparna som virvlar runt därinne! På lappen står vad man vunnit ex. en leksak. Men för att öka spänningen ytterligare ett snäpp så finns det en lapp inuti båset som är värd 300 kr i presentkort på Etage.

JUST DANCE
Just Dance är i särklass det populäraste dansspelet genom tiderna! Detta event vänder sig till alla åldrar och är därför en perfekt aktivitet för hela familjen då alla kan vara med och spela.

MEGAMÅLARDUK
En stor målarduk finns vid scenen där barnen själva kan måla sina konstverk som sedan blir som en stor dekorativ tavla.

SCRAPPA MORS DAG KORT kl.12-16
I barnklubben på plan 2 mittemot Indiska. Mors Dag är söndag 28/5.

TAGE & TAGELINA
Våra goa maskotar är på plats kl.12-15 och delar ut överraskningar till alla barn.

V Ä L K O M M E N

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

209 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Etage Shopping - Överby). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sommarkul, Etage Shopping - Överby

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November