• Evenemang idag
Onsdag
10
Maj 2017
Fontänen Drottningtorget Trollhättan

Walk4Smiles

Gå med den medicinska volontären Elisabeth Johansson till förmån för barn med läpp-, käk- och gomspalt.

Vi behöver din hjälp. När vi i höstas genomförde ett medicinskt uppdrag på Madagaskar var Clara, 9 år, och Heritiana, 5 år, två av alla de hundratals barn som sökte hjälp. Clara fick en operation för sin dubbla läppspalt, medan Heritiana fick nej då han visade sig ha lunginflammation. I maj möter vi dem igen när det är dags för ett nytt uppdrag på Madagaskar, 3-13 maj. Clara hoppas då få sin gom opererad och Heritiana sin läpp.

För Clara, Heritiana och för alla andra barn är resan mot hjälpen ofta lång och mödosam – och den startar nästan alltid med en lång vandring. Det vill vi sätta fokus på – och din hjälp behövs! Gå i solidaritet med de barn som måste gå många mil för att komma till närmaste väg, för att därifrån ta sig till ett sjukhus. Gå en timme på egen hand, eller tillsammans med våra volontärer ute i landet, och hjälp oss samla in pengar så att vi kan hjälpa fler barn.

Vårt mål är att vi, när det medicinska uppdraget på Madagaskar är slut, tillsammans ska ha samlat in lika mycket pengar som ett uppdrag på Madagaskar kostar, 1,5 miljoner kronor. Tillsammans förändrar vi liv!

Kom till fontänen Drottningtorget, och gå tillsammans med volontären Elisabeth Johansson.

http://www.operationsmile.se/walk4smiles

I siffror

157 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober