• Evenemang idag
Lördag
29
April 2017
Etage Shopping - Överby Trollhättan

Cirkus Party

CIRKUS PARTY
I vår cirkus-skola får barn och ungdomar testa på flera spännande aktiviteter som tex att gå på lina (slack line), prova att cykla på världens minsta cykel, lära sig jonglera, gå på styltor, testa olika fun-wheels, diablos och de klassiska snurrtallrikarna. Cirkus-skolan startar varje kvart med nya grupper av barn som får möjlighet att testa alla roliga aktiviteter. Det finns såklart även skyddsutrustning att låna till alla som vill testa på aktiviteterna.


FOTO EVENT
Fotoevent mot green screen bakgrund. Lådor fyllda med roliga clownaccessoarer som man kan ha på sig för att få till vansinnigt roliga bilder. Innan fotningen kan man få en clownsminkning om man vill. Bilderna blir roliga minnen från vårt Cirkus Party och bjuder garanterat på många skratt. När vi väl fått till den perfekta bilden skrivs den ut på fotopapper som du får med dig hem utan kostnad.

CLOWN-ANSIKTSMÅLNING
& BALLONGFIGURER
På denna station kan barnen bli ansiktsmålade till clowner. När man fått sin ansiktsmålning kan man med fördel gå vidare till nästa station och klä ut sig till clown. På plats finns även en duktig ballongartist som viker ihop lustiga djur till barnen!

VÄRLDENS MINSTA CYKEL
Prova att cykla på världens minsta cykel! Är det lika lätt som det ser ut?

V Ä L K O M M E N

I siffror

17 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

160 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Etage Shopping - Överby). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cirkus Party, Etage Shopping - Överby

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November