• Evenemang idag
Fredag
7
April 2017
Arena Älvhögsborg Trollhättan

Världshälsodagen

Under Världshälsodagen, fredag 7 april, bjuder vi på fri träning, bad och relax hela dagen. Vi uppmärksammar våra pulshöjande pass lite extra och inleder morgonen med en powerfrukost i anläggningen på Innovatum. På arenaalvhogsborg.se kan du läsa mer om dagen som i år har temat depression. Här hittar du också en intervju med Anders Hansen, överläkare i psykiatri, som berättar hur du stärker hjärnan med motion.

POWERFRUKOST
Starta Världshälsodagen tillsammans med oss i anläggningen på Innovatum med en god frukostmacka och kaffe/te från kl 07.45-08.30. Vår hälsoutvecklare Madde Stjernqvist håller en inspirerande hälsokvart kl 08.00-08.15. Anmäl dig senast onsdag 5 april till madde.stjernqvist@alvhogsborg.se. Frukosten är kostnadsfri.


http://arenaalvhogsborg.se/event/varldshalsodagen-fredag-7-april

I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

73 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Arena Älvhögsborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Världshälsodagen, Arena Älvhögsborg

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December